Blog || 37 || hoe gaat het nu met ons

Weer tijd voor een nieuwe blog met daarin hoe het met ons als gezinnetje op dit moment gaat.

Zoals meerdere weten zijn wij nu een maandje geleden onze lieve mama/oma verloren en dit heeft best wel voor een onrustige tijd gezorgd in ons gezin. Voor de buitenwereld lijken we met zijn 4en heel sterk, maar we merken als gezin dat we toch wel onwijs verdrietig zijn en onze momenten hebben.

Nina uit zich vooral in tranen van verdriet waarbij zij zichzelf dan eigenlijk terug trekt en ergens gaat zitten huilen, zonder het aan ons te laten merken.

Thomas daar in tegen die wordt voornamelijk heel boos op sommige momenten, waarbij we dan de nodig slagen moeten verwerken. Zo had hij laatst een dag dat hij echt baldadig was, waardoor mijn man de dag erna thuis gebleven is van zijn werk omdat het voor oma anders te zwaar werd met 3 kleinkinderen.

Mijn man houdt zich tot op heden groot, maar lijkt wel steeds vaker met het besef te komen dat hij zijn moeder verloren is. Dit spreekt hij dan wel gewoon uit gelukkig.

En dan ik nog, tja wat zullen we erover zeggen. Ik merk dat ik toch wel mijn verdriet probeer weg te stoppen voor de kinderen, maar dat als er over gepraat wordt, ik mijn verdriet moeilijk weg kan houden. Het verdriet zit bij mij toch ook nog wel hoog, maar probeer vrolijk te zijn voor mijn kindjes zodat zij een leuke tijd tegemoet gaan met de feestdagen die eraan komen.

Want ook de feestdagen zullen voor ons zwaar worden. Zoals ik er altijd naar uit keek om naar de kerstshows van de tuincentra’s te gaan kijken, zo kijk ik er nu tegen op. Mijn schoonmoeder hield van de feestdagen, was echt een persoon daarvoor met haar versieringen en gezelligheid. Maar dat is nu ineens weg. En ondanks dat we de feestdagen dit jaar anders dan anders vieren, zal zij toch onwijs gemist worden door ons allemaal.

We miss you! ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s