Blog || 35 || dag lieve mama/oma..

Het is een tijd geleden dat er een nieuwe blog geplaatst werd. Helaas had dit een minder leuke reden.

Mijn schoonmoeder kreeg in 2013 te horen dat zij de ziekte van Kahler had. Zij bleef sterk voor haar eigen man, kinderen en kleinkinderen.

30 september 2019 ging mijn schoonvader samen met mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis toe omdat mijn schoonmoeder heel erg verzwakt was. Dit was zo erg dat mijn schoonvader vond dat ze in het ziekenhuis haar maar weer even door de molen moesten gaan halen.
Toen ze daar door de medische molen was gehaald, kregen zij helaas heel slecht nieuws. Mijn schoonmoeder liep op haar reserves en zou nog enkele weken te leven hebben.

Wij kregen een WhatsApp dat mama heel graag nog haar kinderen + aanhang en kleinkinderen wilde zien. Dinsdag 1 oktober in de avond zijn mijn man en ik met onze kinderen bij oma langs geweest.
Oma lag te slapen, maar toen ze een kus kreeg van mij, werd ze wakker en was ze blij om haar kleinkinderen te zien. Nina wilde graag een foto met oma samen, en heeft met oma nog prikkie wie ben ik gespeeld. Thomas maakte zoals altijd een treinbaan bij oma in haar slaapkamer.

De dag erna zijn mijn beide schoonzusjes geweest met hun kids. Daarna is oma in slaap gevallen en was ze bijna niet meer wakker.(soms nog een opleving, maar meer als dat ook niet meer).

Onze (schoon)moeder/oma is na een heel kort sterfbed 7 oktober om 4.00 uur in de ochtend overleden. Een week na het nieuws dat ze op haar reserves liep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s