Blog || 34 || dagje eropuit met het gezin

Vanmorgen werden wij wakker in het heerlijke hotel bij de loosdrechtse plassen.. Onze kinderen vonden bij 6en een mooie tijd om wakker te worden dus voor ons mooi de gelegenheid om vroeg aan het ontbijt aan te schuiven. De kinderen wilde eerst nog even gaan genieten van de douche op onze kamer. Na het douchen konden we vanaf 8.00 uur aanschuiven bij het ontbijt.

Na het ontbijt zijn we op onze kamer alle spullen gaan inpakken en besloten we met zijn alle om toch naar centerparcs de Eemhof te rijden voor een ochtendje heerlijk genieten van het zwembad. De weg naar het park toe was een mooie route met veel water, windmolens en bezienswaardigheden.

Het zwembad was bij onze jongste telg zeer in de smaak gevallen want er waren overal bomen, bruggetjes, watervallen en ga zo maar door. Onze oudste telg vond het vooral leuk dat ze mocht zwemmen en dat ze kon laten zien wat zij al kon. Voor de kleine kinderen hadden ze 2 baden. Een babybad waar vooral de allerjongste kinderen wat aan hadden en een piratenbad(zoals onze zoon het noemde) waar een piratenschip stond met een glijbaan eraan vast en veel wateractiviteiten.

Na het zwemmen besloten we nog even wat te gaan drinken en even te kijken bij de winkeltjes in het park. Daar stuitte deze mama op een uitverkoop van kinderkleding en vonden we dus 4 kledingstukken voor totaal 28 euro. Waarbij de nieuwwaarde een totaal had van bijna 70 euro. Dus deze mama was zichtbaar blij voor haar 2 kids want dat was een leuke afprijsing.

Wij zijn zelf nog niet op vakantie geweest bij de Eemhof maar nadat wij hier vanmiddag zijn geweest, hebben wij besloten om toch te gaan sparen voor een vakantie daar. Het park zag er leuk uit en ook de plaza wat hier niet overdekt was, zag er mooi en gezellig uit. We kregen hier echt even een vakantie gevoel en dat terwijl we er waren voor 1 dagje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s