Blog || 33 || nachtje weg

Samen met mijn dochtertje van 5 jaar zou ik een nachtje weg gaan naar een Fletcher hotel, toen onze zoon dit hoorde, wilde hij ook mee dus gooide ik het roer om.

Ik belde met het hotel vanmorgen rond 10 uur en vroeg hun of er een mogelijkheid was, als wij met zijn 4en kwamen. Ik werd geholpen door een vriendelijke meneer en die vertelde mij dat ik voor 50 euro extra incl ontbijt met 2 volwassenen en 2 kinderen kon komen. Mijn man had vanmiddag nog even een optreden met M.E.T.R.O. Scheveningen dus zouden we pas in de middag vertrekken.

We gingen rond kwart voor 4 rijden en besloten te gaan eten bij een pannenkoekenrestaurant Noord-Brabant in Vreeland. Een mooi en gezellig dorpje vlakbij ons hotel. Het eten was onwijs lekker en ook de kinderen genoten met smaak. Wij raden het restaurant zeker weten aan voor iedereen die een leuk pannenkoekenrestaurant zoekt in de buurt van loosdrecht!

Nadat we klaar waren met eten, zijn we nog even het dorpje Vreeland ingelopen. Op dit moment was er een dorpsfeest gaande, waardoor er weinig mensen op straat liepen.

Hierna zijn we naar ons hotel gereden aan de loosdrechtse plassen. We zitten in het Fletcher hotel loosdrecht – Amsterdam. We hebben hier een kamer geboekt met 3 eenpersoons bedden en namen zelfs ons campingbedje mee voor Thomas.

Nadat alle spulletjes in de kamer waren, zijn we naar beneden gegaan om in het restaurant een drankje te nuttigen en uit te kijken over de loosdrechtse plassen.

Hierna zijn we naar de kamer terug gegaan en mochten de kindjes lekker in bad. =) Na het bad, werden de tablets nog even gepakt om even een filmpje te kijken waarna hun lekker gaan slapen.

Morgen gaan we een ochtendje zwemmen in subtropisch zwemparadijs van centerparcs de Eemhof! Op naar morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s