Blog || 32 || reumatoloog

Vandaag mochten we dan eindelijk na lang wachten naar de reumatoloog. De kindjes gingen met papa even naar de speeltuin.

Goede nieuws is dat de ziekte van Lyme weg is!

Maar dat ik wel last heb van hypermobiliteit net als mijn dochter Nina. (Lees hier de blog wat het inhoudt)

Hierdoor heb ik dus best veel pijn in me gewrichten en heb ik nu diclofenac gekregen met de maagbeschermer pantoprazol erbij zodat ik hopelijk niet zo danig pijn heb dat ik geen kant op kan. Ook gaan we therapie opstarten en hopen we dat dit ook helpt tegen de pijn.

Soms heb ik dagen dat ik zoveel pijn heb, dat ik me er echt onwijs ziek door voel. En andere dagen heb ik nergens last van.

De pijn zit bij mij in mijn borstkas, schouders, handen en knieën maar de meeste pijn op de borstkas. De spieren en pezen daarom heen hebben het gewoon heel moeilijk, en daardoor heb ik ook z’n pijn.

We gaan dus vol goede moed, beginnen met therapie en medicijnen en hopen dat ik snel kan leren leven met de pijn en dus weer wat leuke dingen kan ondernemen met het gezin die nu nog te zwaar zijn en waar ik soms geen zin in heb door de pijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s