Blog || 31 || pijn in schouder

Meestal schreef ik veel over de kinderen maar niet zo zeer over mijzelf. Behalve dan de keer dat ik vertelde over de verwijzing naar de reumatoloog. Daar mag ik eindelijk 29 juli naar toe. Maar wat mij vorige week ineens overkwam met mijn schouder, had ik helaas al eens eerder gehad, maar niet zodanig als nu.

Ik kreeg steken in mijn schouder, veel pijn met het optillen van mijn armen maar ook in rust en vooral het gevoel alsof de hele dag mijn arm heel zwaar aan voelde. ‘S nachts kon ik moeilijk in slaap komen omdat ik mijn plekje niet kon vinden en straalde het soms ook uit naar pijn onderarm en hand.

Toch maar even langs de huisarts en die gaf al meteen aan de hand van mijn verhaal de diagnose die ik al verwacht had. Een slijmbeursontsteking in mijn schouder, maar wel even verder onderzoek. Uit het onderzoek kwam naar voren dat ik toch ook een peesontsteking erbij had zitten. Zijn advies “rust”. Maar aangezien ik nog 2 weken moet werken en dan van 3 weken vakantie kan gaan genieten heb ik hem verteld dat ik dit dus niet van plan ben voor mijn vakantie. Ik zal de schouder wel ontzien in sommige handelingen, maar ik zou niet volledig thuis gaan zitten.

Hopen dat met fysiotherapie, pijnstillers en rust, de ontstekingen mijn lichaam uit gaan en ik weer normaal kan gaan functioneren met mijn schouder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s