Blog || 29 || Nina weer haar elleboog uit de kom

Woensdag 19 juni was ik heerlijk vrij van mijn werk en kon ik dus Nina uit school ophalen. Ik had beloofd dat we Turkse pizza zouden eten tussen de middag dus deze had ik alvast gehaald en in de auto gelegd. Ik was onderweg naar Nina haar school maar ik was een beetje vroeg dus besloot nog even te wachten in de auto.

heel veel verdriet om de pijn

Achteraf had ik eigenlijk gewoon naar het schoolplein moeten lopen want mijn meisje zat huilend in de klas omdat haar elleboog weer geen kant op wilde. Nina was buiten wezen spelen en had op haar armen geleund, waarna zij dus door haar elleboog was gezakt en ze haar elleboog daarna niet meer kon bewegen. Ik ben meteen met haar naar huis gereden terwijl ik onderweg contact zocht met onze huisarts.

We konden zoals altijd gewoon direct even langskomen voor onderzoek en een eventuele foto. Nina wilde alleen niet hebben dat er iemand aan haar arm zat, waardoor onderzoek erg lastig werd. De huisarts besloot 3x haar arm met enige kracht te buigen en daarna besloot ze toch om een foto te laten maken.

Richting het ziekenhuis merkte we eigenlijk al dat nina haar arm al iets meer ging gebruiken, maar voor de zekerheid even een check, kan nooit kwaad.

Er werden 2 foto’s gemaakt van haar arm en dit ging al veel beter dan hoe we naar de huisarts toe gingen. Ze kon hem strekken en buigen. Waarschijnlijk heeft de huisarts haar elleboog weer in de kom weten te krijgen waardoor Nina de pijn direct voelde afzakken en hierdoor weer alle bewegen kon gaan maken. Wel heeft Nina zelf rustig aan gedaan met haar arm en kon zij dus gelukkig 2 dagen later wel mee op schoolreisje waar zij zich zo op verheugde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s