Pictures || 5 ||

Elke week een foto update was mijn bedoeling maar door familie omstandigheden, schiet dit er gewoon helaas vaak bij in. De afgelopen weken waren weer onwijs druk met van alles en nog wat, en hier praat ik jullie even kort over bij.

5 juni

Vandaag een lekker lui dagje en de hondjes doen met ons mee!

6 juni

Vandaag geen foto’s gemaakt door drukte van werk en een zusje dat jarig was!

7 juni

Vandaag kaartjes gekocht voor het kids helden circus van Feyenoord om samen met de kindjes en moeders naar toe te gaan op 15 juni.

8 juni

Vandaag kwam voor Thomas zijn extra drinkvoeding van de dietist binnen zodat Thomas hopelijk op gewicht blijft en niet verder afvalt.

9 juni

2,5 jaar en je eigen tablet hebben. Sommige ouders vinden dit absurd maar ik heb hier bewust voor gekozen zodat de kinderen per dag even op hun eigen tablet spelletjes mogen doen qua leren en hierdoor vooruit blijven gaan qua ontwikkeling met wat nodig is op school, aangezien ze daar ook met computers en tablets werken

10 juni

Even knuffelen met deze kater voordat ik de avonddienst in mocht van mijn 6de dag werken.

11 juni

Wij keken natuurlijk in style naar het wk vrouwen voetbal terwijl hun hem wonnen!

12 juni

At ik samen met dochterlief een Turkse pizza tussen de middag en hebben we lekker veel gelachen vooral met de regen die er viel in korte tijd!

13 juni

Vandaag mocht Thomas weer lekker naar de peuteropvang en maakte hij een hele mooie tekening. Thomas heeft het naar zijn zin op “school” en verteld vaak met trots dat het pinguinnest zijn school is.

14 juni

Thomas vertelde aan papa hele verhalen maar vertelde ook dat hij absoluut niet moe was en nog niet naar bed toe hoefde. Zie hierboven het resultaat terwijl papa even aan het douchen was.

15 juni

Wat een geweldige middag hebben we gehad en wat hebben de kindjes genoten van het circus en de fan shop van hun voetbal clubje. Mocht het nogmaals georganiseerd worden door Feyenoord dan raden wij het circus zeker aan want de kinderen hebben genoten van de 2 uur durende show!

16 juni

Vaderdag was een feestje voor papa maar ook voor de kindertjes. Papa verwend met mooie zelfgemaakte cadeaus en de kindertjes erna verwend door met ze te gaan zwemmen! Als afsluiter hebben de kindjes en papa bij opa en oma olifant gegeten terwijl ik helaas met hoofdpijn op me bed lag.

17 juni

Sinds lange tijd mocht de airco weer aangezet worden want het was weer lekker warm in huis, gelukkig zou er weer even verkoeling komen door regen en onweer.

18 juni

Even naar de cijfer van dit jaar gekeken en ik ben hartstikke trots op mezelf! Nog 1 jaartje en dan mag ik als alles goed blijft verlopen mijn diploma VIG/MZ in handen nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s