Weekly pictures || 3 ||

Dinsdag 21 mei

Vandaag kwam bij oma tantes Chickie even langs en natuurlijk werd er weer meteen geroepen “tantie” 😍 we hebben lekker geknuffeld en boodschapjes gedaan 😊

Woensdag 22 mei

Vandaag was een leuk en gezellig dagje. We zijn wezen kijken naar de zwemles van Nina. Daarna zijn we naar Nootdorp gelopen en hebben we heerlijk geshopt 😍 ik heb weer skeelers 😍 en in de avond hebben me twee kanjers lekker gedoucht en lagen we heerlijk vroeg op ons bedje!

Donderdag 23 mei

Zijn we in de avond bij een optreden van M.E.T.R.O. Scheveningen wezen kijken in Scheveningen en had Thomas er na een half uur geen zin meer in, en zijn we naar huis gegaan.

Vrijdag 24 mei

Nina haar nieuwe fiets kwam eindelijk binnen en mama had skeelers dus gingen we even lekker een rondje doen in de omgeving van huis. Nina fietsen, mama skeeleren, Thomas in de wagen en papa rennend er achter aan.

Zaterdag 25 mei

Was ons kleine mannetje zo onwijs moe dat hij in de avond al snel sliep naast zijn vader, aangezien ik avonddienst had op mijn werk.

Zondag 26 mei

Hebben we in de ochtend de kamers van de kinderen verbouwd. Althans de kindertjes gaan samen slapen. En was Thomas voordat ik naar mijn werk ging voor weer een avonddienst in slaap gevallen in mijn armen.

Maandag 27 mei

Vanavond hebben we dia’s terug gekeken van vroeger. En hebben we het rustig aan gedaan.

Tot volgende week,

Liefs Kathy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s