Weekly pictures || 2 ||

Deze week weer een nieuw deel van de weekly pictures en hierbij ook een beetje wat wij zoal gedaan hebben.

Dinsdag 14 mei

Vandaag zijn we een dagje naar de dierentuin geweest en had onze zoon Thomas een hele leuke ontmoeting(tot 2x toe) met 1 van de jongere leeuwenwelpjes.

Woensdag 15 mei

Vandaag bekeek ik foto’s van afgelopen jaren. Natuurlijk kwam onze dochter hier veel in voor en was zo nog z’n kleintje vergeleken met nu de 5 jaar.

Donderdag 16 mei

Vandaag had onze zoon een heel vervelend begin van de dag . Hij kwam hangerig zijn bed uit, wilde niets, behalve liggen en zitten. Helaas kwam er in de loop van de ochtend dan ook een aanval naar voren die 6 minuten geduurd heeft. Hij heeft zijn noodmedicatie gekregen, en in de middag was ons ventje zichzelf gelukkig weer met zijn vele praatjes en gelukkig ook weer spelen.

Vrijdag 17 mei

Werden de kinderen in de avond door opa en oma naar papa gebracht omdat ik avonddienst had. Ze hebben toen lekker gespeeld met hun nieuwe speelgoed en natuurlijk geknuffeld met papa.

Zaterdag 18 mei

We hadden een lekkere luierdag omdat ik een dagje vrij had. Zo sliep ik heerlijk samen met onze zoon in de middaguren even bij, terwijl onze dochter samen met papa beneden aan het spelen was met haar lego friends die zij van haar verjaardag heeft gekregen.

Zondag 19 mei

Zijn de kinderen met opa en oma olifant en papa naar de kinderboederij geweest. Hier was een schaapscheerdersfeest waar de schapen uit hun jasje werden gehaald voor de zomermaanden. Dit vonden beide kinderen erg intressant maar het ijsje wat ze kregen was natuurlijk veel intressanter.

Maandag 20 mei

Was een heerlijk bewogen dagje voor mij. Van 8.00 tot 14.30 uur naar school. Daar horen dat je het medisch rekenen examen gehaald hebt met een 9.0 =)

Om vervolgens door te rijden naar je werk voor een avonddienst tot 23.00 uur. En die heb ik volledig gedraaid, en was daarna behoorlijk gesloopt, maar weet ook de reden waarvoor ik deze avonddienst gedraaid heb, en deze is voor mij een goede reden geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s