Weekly pictures || 1 ||

Het leek mij wel leuk om per dag in de week op dinsdag een update te doen wat wij zoal hebben meegemaakt in de afgelopen week =)

Dinsdag

Maakte we deze onwijs leuke foto van de kindjes met me nieuwe tablet die ik vandaag in huis kreeg.

Woensdag

Hebben we even lekker gewandeld naar de zwanen want het vrouwtje had jongen gekregen. Heerlijk een klein wandelingetje met de kindjes, oma en opa.

Donderdag

Kwam draakje samen met oma langs bij mama op het werk. Ik was mijn brood vergeten en me mams wilde het naar me komen brengen. Onwijs lief!!

Vrijdag

Ik kreeg een draagdoek binnen via AliExpress en wilde deze maar al te graag uitproberen omdat onze zoon door zijn epilepsie nog wel eens hangerig kan zijn, en ik dit met me gewrichten gewoon even niet kan tillen. Dit was een ideale oplossing want ik merkte minder druk op me gewrichten en Thomas zat met een lach erin.

Donderdag

Onze grote meid werd vandaag 5 jaar en Opi kwam gezellig op visite. Natuurlijk hebben we even een leuke foto gemaakt met Opi en zijn achterkleinkinderen. Nina is deze dag super verwend.

Zondag

Een heerlijke Moederdag waarbij mijn dochter het versje uit haar hoofd op gezegd heeft. En ik mijn heerlijke parfum cadeau kreeg. Maar ook een dag waarbij we foto’s hebben gemaakt van al Nina haar cadeautjes van haar verjaardag

Maandag

Vandaag mocht zowel Nina als ikzelf een dagje naar school. Nina mocht uitdelen voor haar verjaardag en na schooltijd verraste ik haar dat we met haar verjaardagscentjes naar de Intertoys gingen en zij zelf cadeaus mocht gaan uitzoeken. Nina kwam met 1 doosje Lego Friends aanlopen en haar glimlach werd groter en groter toen ze nog meer kon uitkiezen.

Iedereen super bedankt voor de centjes voor Nina haar verjaardag maar Nina heeft dit gebruikt voor bovenstaande cadeautjes omdat de fiets al onderweg was.

Dit was weekly pictures voor de eerste keer. Ik hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden en of jullie het leuk vinden als ik dit vaker ga doen. Laat het in een reactie weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s