Blog || 25 || Nina 5 jaar!

Zoals ik al op mijn instagram aangaf, zou er vandaag een nieuwe blog online komen over nina haar 5de verjaardag!

Och wat was ons meisje zenuwachtig. Al sinds maandag begon ze af te tellen en dacht ze dat ze de dag erna al jarig was. Toen was het een hele domper dat het nog 5 nachtjes slapen was.

Maar voor mijn gevoel leek ze met de dag groter te worden. Luisteren ging deze week ineens een stuk beter, ze wilde ons helpen met dingen opruimen en ga zo maar door.

Iedereen kreeg te horen dat Nina bijna 5 jaar werd, ook als we bijvoorbeeld boodschappen gingen doen. En dat vertelde Nina dan met een grote glimlach op haar gezicht.

Elke avond werd er afgeteld naar 11 mei toe. En toen was het ineens al 10 mei en moest Nina nog maar 1 nachtje slapen. We hadden afgesproken dat Nina 1 cadeautje van papa en mama al zou krijgen, omdat mama helaas al vroeg aan het werd moest op haar verjaardag. Ze kreeg de pizzeria van Lego friends.

“ik ben nu 4 en morgen ben ik 5 jaar” zei Nina de avond voor haar verjaardag

Zaterdag 11 mei was Nina natuurlijk (zoals verwacht) lekker vroeg wakker en om half 6 wisten wij al dat ze jarig was =)

Wat een blij meisje hebben wij, en alle berichtjes stroomde binnen op facebook, Instagram en via de telefoon. Ons meisje was heel de dag wel een beetje zenuwachtig want in de avond zouden we haar verjaardag vieren. De kindjes waren alleen zo vroeg wakker, dat manlief besloot de kinderen nog even naar bed toe te doen in de middag voor een middagdutje zodat ze de avond wat makkelijker zouden vol houden.

In de middag hadden we afgesproken met tante Kim, ome Daan en Gijs want die hadden in de avond een andere verjaardag. Ik kwam ondertussen thuis van werken want had een dagdienst tot half 4. Helaas afgesloten met hoofdpijn, dus toen ik de kans zag, ben ik snel nog even op bed gaan liggen. Ik wilde immers wel de avond mee krijgen.

Rond kwart voor 7 kwamen de eerste binnen en werd het al snel lekker vol in huis. Nina kreeg een fototaart van de Hema. Een echte aanrader van onze kant af want de taart bestellen wij al een tijdje en is echt onwijs lekker. Nina werd onwijs verwend door iedereen.

Maar het grootste cadeau moest nog komen en daar wist Nina helemaal niets van af. Nina kreeg van papa, mama, Thomas, oma en opa namelijk een nieuwe fiets. Deze was alleen niet op tijd bezorgd waardoor wij het haar hebben laten weten doordat zij een tablet kreeg, met als achtergrond foto haar nieuwe fiets.

Een onwijs gave dag en avond die Nina al snel slapend afsloot =) Ons meisje heeft genoten! Iedereen die erbij aanwezig was, bedankt hiervoor!

Een nieuwe fiets, tablet en onwijs veel cadeautjes!
en natuurlijk even met Opi(mijn opa) op de foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s