Blog || 20 || eerste week meivakantie

De eerste week meivakantie

deze ging voor Nina al van start vanaf donderdag 18 april. Nina had een roostervrije dag van school en Thomas moest naar de neuroloog(zie blog neuroloog).

vrijdag 19 april

Vandaag is mijn lieve moeder(kindjes hun oma)jarig! 56 jaar alweer! 

Natuurlijk hebben wij voor oma gezongen en hebben we in de ochtend een taartje uitgekozen bij de boodschappen die wij in de middag lekker hebben gegeten.

oma kwam tussen 14.00 en 14.30 uur bij ons want helaas moest deze mama werken in de avond, maar oma kwam even oppassen totdat papa thuis was.

zaterdag 20 april

Ikzelf was 1 dagje vrij, we hebben vroeg boodschapjes gedaan met het gezinnetje en de rest van de dag hebben we lekker rustig aan gedaan. In de avond ben ik naar me ouders toegegaan. De volgende dag moest ik werken maar aangezien het verkeer met de auto erg druk was, heb ik besloten de scooter te pakken naar me werk toe. Was ook wel even handig dat ik bij me ouders was want me moeder en ik hebben toen de tuin even leeggetrokken zodat manlief Eerste paasdag de tuin even kon opknappen.


Zondag 21 april 

Vandaag had ik een werkdag maar lekker een korte van 4 uurtjes. Met Pasen is het dan toch wel fijn dat je de kindjes snel weer ziet en kan genieten met hun.

Na mijn werkdag ging ik met de scooter terug naar me ouders waar manlief en de kindjes waren. Hun zaten lekker een broodje kroket te eten toen ik binnen kwam. Ook aan mij werd gevraagd of ik een broodje wilde maar wij hadden op werk een paasbrunch gedaan waarbij toch wel aardig wat eten was en hierdoor had ik geen honger meer. 

Ook zat er een hoofdpijn lichtjes te irriteren die helaas in de middag steeds erger werd. Rond 16.00 uur wilde ik graag naar huis toe en heeft manlief er voor gezorgd dat alles een beetje netjes was bij me ouders.

Maandag 22 april

De hoofdpijn nam alleen maar toe en hierdoor heb ik Tweede paasdag niet veel gedaan. Wel een paapontbijt met het gezinnetje maar voor de rest veel geslapen door de hoofdpijn.

Dinsdag 23 april

Ondanks dat de hoofdpijn er nog steeds lichtjes was, wilde ik toch even stad in.

manlief wilde even boodschappen doen bij de Lidl en groenrijk dus de kindjes gingen even met mij mee.

Even naar de ABN AMRO i.v.m. het openen van een rekening en spaarrekening voor de kindjes. Even naar de c&a, so low en Bristol geweest.

Daarna moest Nina naar het toilet dus besloten we ergens wat te gaan drinken. Ondertussen belde manlief op dat hij onderweg ging naar groenrijk en spraken we af dat ik met de kindjes richting huis zouden gaan lopen.

Uiteindelijk zijn we de hele weg naar huis gelopen. Nina heerlijk wandelend en Thomas lekker in de kinderwagen.

In de avond ging manlief naar een extra repetitie van M.E.T.R.O. Scheveningen toe en besloot ik met de kindjes even een ijsje te gaan halen en te wandelen. Nina houdt daar onwijs van en geniet enorm van wandelen (dit op advies van de fysiotherapie die haar gezien heeft nadat zij haar knieschijf uit de kom heeft gehad).

Natuurlijk mochten de kindjes nog even spelen in de speeltuin waar wij langs kwamen en dan lijken ze precies op hun vader want er moest en zouden bloemetjes geplukt worden.

Woensdag 24 april

manlief had een ochtend met de kindjes want ik mocht werken tot 14.00 uur. 

Heerlijk om dan te zien dat je foto’s krijgt waarbij ze lekker in de speeltuin spelen en op de kinderboerderij zijn.

In de middag was Thomas behoorlijk moe van alles en mama eigenlijk ook wel een beetje dat we besloten om even lekker ons bed in de duiken. 

Verder was het een rustige woensdag en werd eigenlijk de donderdag(25 april) ook rustig. Kindjes hebben lekker gespeeld in huis, manlief deed het huishouden en ik was aan het werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s