Blog || 18 || Dagje Blijdorp

Dinsdag 16 April; Dagje Blijdorp

Nina ging weer een dagje naar school toe en mama was vrij. Gezien Thomas 18 april weer naar de neuroloog moest, wilde ik even een dagje wat leuks gan doen met de knul. Daarom besloten wij om een dagje naar diergaarde Blijdorp te gaan.We hebben hiervoor een abonnement dus het kost ons niet veel behalve de parkeerplaats.

Eerst brachten we nina weg naar school toe om vervolgens door te rijden naar Rotterdam. We wilde weg rijden maar er stond een onwijze file naar Rotterdam toe dus zijn we binnendoor gereden waardoor we pas rond half 10 aankwamen bij de dierentuin.

Thomas wilde eerst het rondje oceanium doen en daarbij met zijn eigen camera foto’s maken.

In het oceanium is sinds 16 december 2018 een doorloopverblijf van de ringstaartmaki’s gemaakt. 20 maart 2019 werd blijdorp verrast door de komst van een kleintje. Dit is een verrassing omdat de groep uit alleen vrouwen bestaat. De dekking heeft dus plaatsgevonden voordat de dieren naar diergaarde blijdorp kwamen.

Vorige keer toen we in de dierentuin waren, kregen we het jong niet goed op de foto. Nina heeft dik 15 minuten gewacht maar toen wilde ze verder lopen. Nu ze hoorde dat wij vandaag gingen, kregen we dus ook de opdracht mee of we een foto wilde maken.

Thomas had onwijs trek in een pannenkoek en van alle dieren kijken krijg je natuurlijk ook trek.

Het was een mooi en leuk dagje Blijdorp. Thomas genoot hier zichtbaar van en toen hij zijn girafknuffel kreeg, was het 1 groot feest. 

Giraf moest alle dieren die Thomas ging bekijken ook zien en  hij vertelde hele verhalen tegen zijn giraf. Toen we terug naar huis gingen, viel giraf dus samen met Thomas in de auto in slaap. 

EEN GESLAAGD DAGJE DUS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s