Blog || 17 || Knieschijf uit de kom

Vrijdag 12 april

Een lekker kort dagje werken voor deze mama want had dienst van 7.00 tot 14.00 uur. Na deze dienst kon ik de kindjes ophalen bij oma. Althans Thomas bij oma en Nina van school. Ze had koningspelen gehad en zag er lekker vermoeid uit.

‘S avonds lag iedereen dus ook lekker vroeg op bed, totdat ik het bericht kreeg dat mijn zusje naar de hap(huisartsenpost) zou gaan omdat ze het steeds benauwder kreeg. Mijn zusje is bekend met Astma en ook aanvallen daarin, maar met de hooikoorts tijd heeft zij daar behoorlijk meer last van. 

Ondanks dat mijn zusje naar het ziekenhuis ging, was ik zo moe dat ik had afgesproken dat als er iets moest gebeuren, ik gebeld zou worden maar dat ik wel zou gaan slapen.

Zaterdag 13 april

‘S ochtends berichtjes dat de kindjes wakker waren, en ik was alweer aan het werk van 7.00 tot 15.30 uur vandaag.

Maar nog geen bericht over hoe het afgelopen was met mijn zusje.

Nina en Thomas hebben samen met papa boodschapjes gedaan, Nina mocht van de fabeltjeskrant een handpop uitzoeken want we hadden weer een spaarkaart vol.

‘S middags kon ik lekker vlot naar huis en eenmaal thuis merkte ik weer de vermoeidheid toeslaan. Nina en Thomas waren lekker aan het spelen, totdat Nina door haar rechterbeen heen zakte.

In eerste instantie kon zij alles er nog mee, hebben we het gekoeld en ging het wel weer. Totdat ze toch wel weer meer pijn ging aangeven en ik besloot te overleggen met de hap(huisartsenpost) omdat Nina bekent is met Hypermobiliteit van haar spieren, gewrichten en pezen.

We mochten langs komen en daar krijgen we inderdaad te horen dat Nina haar knieschijf uit de kom is geweest en gelukkig weer op zijn plek was terug geschoten. Een meisje van 4 in het gips zetten vond de orthopeed niet z’n goed idee omdat ze dan kennelijk ook met 4 jaar al kans op trombose hebben. Nina kreeg een druk verband om haar knie en we kregen het advies dat zij 4 tot 6 weken rustig aan moet gaan doen. 

Zondag 14 april heeft Nina rustig aan gedaan met haar beentje en Maandag 15 april is Nina even een dagje thuis gebleven van school, Morgen gaan we langzaam kijken of Nina weer naar school kan want Nina is het rustig aan doen nu alweer zat en dat begrijp ik maar al te goed als je 4 jaar bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s