Blog || 13 || Vakantie Woensdag 20 maart

De kindjes werden vandaag rond 7 uur wakker. Weer een nacht in hun eigen bedje.

Vandaag hebben we ons vermaakt op het park.

We hebben lekker ontbeten op ons gemak met verse broodjes van hier.

Daarna was natuurlijk de vraag aan de kinderen wat zij wilde doen vandaag.

Onze dochter wilde naar de binnenspeeltuin en onze zoon wilde graag zwemmen.

We begonnen met de binnenspeeltuin. Daar hebben beide kindjes zich onwijs vermaakt. Daarna hebben we een leuke kleine speurtocht gedaan van Frozen, waarmee de kinderen en poster konden ophalen na afloop van Puk en Pelle.

Gelukkig lag ons kleine mannetje lekker even te slapen in zijn kinderwagen tijden de speurtocht. Helaas merken we dat onze zoon nu toch wel veel meer last van de prikkels heeft dan thuis. Ook heeft die gemakkelijker aanvallen en lokken veel dingen het ook uit bij hem.

Na de speurtocht hebben we eindelijk samen met Oma kunnen zwemmen. Oma moest op zoek naar een badpak en had deze uiteindelijk gevonden. De kinderen helemaal blij want oma ging mee zwemmen.

Onze zoon is een echte waterrat. hij wilt van alles doen, spettert er op los en een glijbaan gaat die zomaar even doen met zijn papa.

Mama en papa zijn ondanks zijn vrolijkheid toch onwijs alert met zwemmen, angstig dat die een aanval krijgt terwijl die zo geniet van het zwemmen.

Na het zwemmen zijn we gezellig met zijn alle gaan eten en hebben vlees gebakken op de plaat. Na het eten zijn we nog even naar de plaza geweest om nog meer puntjes te sparen voor een prijsje want allebei de kinderen spaarde apart. Hierna was het toch echt tijd om lekker even te douchen en naar ons bedje te kruipen. Ondanks dat we onwijs genieten, merken we zelf ook dat we toch wel onwijs moe zijn na een dagje hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s