Blog || 8 || Epilepsie

Donderdag 28 februari 

Deze ochtend hadden we met Thomas een afspraak staan in het ziekenhuis die we niet konden afzeggen ondanks dat we ziek lagen want vandaag zouden we de uitslag krijgen van de 24uurs EEG in het Sophia kinderziekenhuis.

Dus de vraag die wij al een tijd hadden(en waar we eerst duidelijkheid in hadden en toen weer niet);

Heeft Thomas nu wel of geen epilepsie???

Manlief was gelukkig thuis dus die heeft ons naar het ziekenhuis gebracht. We hebben ons aangemeld en toen we boven kwamen liep het spreekuur al lekker uit.

We hadden een arts die zelfstandig spreekuur draait maar wel onder supervisie van onze eigen neuroloog. Prettige dokter was dit waar je het gevoel had, dat er echt geluisterd werd naar jou als moeder zijnde.

Er kwam uit dat er geen officiële aanval gezien is(zoals wij thuis waarnemen) maar dat er wel degelijk sprake is van epilepsie. Vooral in de nacht wijkt zijn EEG af. We mochten van de arts direct gaan starten met een nieuw medicijn alleen moeten we deze wel langzaam opbouwen i.v.m. eventuele bijwerkingen.

4 april hebben we een belafspraak om te overleggen hoe het met de medicijnen gaat en 18 april mogen we terug komen en dan wordt er sowieso bloed geprikt om te kijken of zijn waardes normaal blijven, ondanks het medicijn.

Naderhand zijn Thomas en ik ons bedje weer ingedoken want we voelde ons moe en niet lekker. Veel slapen en hopen dat de griep snel de deur uit is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s