Blog || 2 || 1 januari 2019

Kerst en Oudjaarsdag 2018

Wat hebben wij genoten van deze dagen ondanks dat ikzelf nog moest werken met de kerst.

24 december

Vandaag was ik vrij dus konden we mooi een dagje ontbijten en cadeautjes uitpakken die bij ons onder de boom lagen met kerst.

De kinderen keken hun ogen uit toen we beneden kwamen en de kerstman de kamer veranderd had, cadeautjes had neergelegd maar ook de tafel ineens gedekt was voor een gezellig kerstontbijt.

De kinderen werden deze dag al onwijs verwend.

Nina kreeg 2 lego friends pakketen waardoor mama en papa aan het bouwen konden.

Thomas kreeg een duplo pakket en ook die moest vandaag nog in elkaar gezet worden.

In de avond hadden we afgesproken dat we zelf pizza zouden bakken en ook dit werd onwijs gezellig met de kindertjes want ze mochten hun eigen pizza versieren en papa en mama zouden hem wel bakken voor hun.

25 december

Vandaag moest ik helaas weer aan het werk, maar ik had een korte dienst dus was snel weer vrij om kerst te gaan vieren bij mijn schoonouders.

Ook daar was weer veel uit te pakken. Me schoonmoeder kon door haar ziekte alleen aanwezig zijn met de cadeautjes uitpakken. Daarna moest zij helaas naar boven toe zodat zij op bed kon gaan rusten.

We hebben met zijn alle de tafel gedekt en de kids bezig gehouden, om vervolgens lekker te kunnen gaan eten met zijn alle.

Na het eten gingen we weer vroeg richting huis zodat we vroeg naar bed konden. De kids waren helemaal op en sliepen snel.

26 december

Ook deze ochtend mocht ik weer werken tot 13.45 uur. Hierna zouden we kerst gaan vieren in Ypenburg. Mijn zusje en nichtje kwamen ook en vierde het gezellig met ons mee. Ook hier werden de kindjes weer heerlijk verwend met cadeautjes en genoten we met zijn allen!

31 december

Vandaag werd ik 31 jaar. Afgelopen zaterdag hebben we mijn verjaardag al gevierd omdat de 31ste toch een beetje een rot dag blijft om hem te vieren.

Vandaag startte we rustig op en kreeg ik verjaardagsontbijt op bed. Ook kreeg ik van mijn man en kinderen cadeautjes. een heerlijk ritual setje en een cadeaubon van de hunkemöller.

Rond 14.00 uur zouden we opgehaald worden door mijn vader omdat we geen auto hadden want deze stond bij de garage voor reparatie.

Om serieus 13.50 uur werden we opgebeld dat de auto waarschijnlijk rond 4en klaar zou zijn.

Mijn vader heeft Thierry afgezet bij de garage en ons meegenomen naar ypenburg waar we oud en nieuw gevierd hebben, en aardig wat mooi sier vuurwerk gezien hebben. Ook waren deze keer beide kinderen wakker om 12.00 uur waardoor we met zijn alle hebben kunnen genieten.

Gelukkig vielen de kinderen wel snel in slaap nadat het vuurwerk weer een beetje tot rust kwam hier. Wij zijn rond kwart over 2 naar bed gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s