Blog || 11 || Vakantie maandag 18 maart

Op naar een heerlijke midweek in Landal het Vennenbos!

Maandag 18 Maart 2019

Onze dochter Nina was al om half 6 wakker en kwam naar papa toe om te vertellen dat we vandaag op vakantie gaan. Zij was onwijs aan het aftellen, terwijl onze zoon er nog niet echt iets van begrijpt.

Ondanks dat we alles redelijk ingepakt hadden en we nog een aantal dingetjes moesten doen voor vertrek, konden we rond half 12 eindelijk gaan rijden richting Hapert.

Met een rit van anderhalf uur voor de boeg, hadden we het geluk dat onze kinderen beide eigenlijk redelijk snel in slaap vielen en ze dik een uur geslapen hebben. Thomas zelfs nog iets langer want die hebben we wakker gemaakt toen we bijna bij het vakantie park waren.

Nadat we ons hadden aangemeld bij de receptie moesten we wachten tot ons huisje klaar was.

Samen met oma en de kids ben ik alvast naar de plaza gelopen, en zouden de mannen(mijn man en opa) ons op de hoogte houden als het huisje klaar zou zijn, en eigenlijk was dit nog best snel.

We kregen huisje nummer 804. Leuke ligging, vlakbij kinderboerderij en speeltuin. Huisje zelf qua indeling is erg leuk, enigste nadeel tot nu toe is het kleine trappetje om de woonkamer te scheiden van de rest, want met 2 kleine kinderen is dit niet praktisch.

We hebben onze spullen uit de auto, ingeruimd in het huisje en daarna besloten we even naar de plaza te gaan om even wat te gaan drinken op onze vakantie.

Nadat we lekker soep met stokbrood hadden gegeten, zijn we als gezinnetje nog even naar de plaza geweest en hebben de kindjes in de binnen speeltuin gespeeld samen  met mama en papa. We hebben een mooi huisje met raam gemaakt.

Daarna was het toch echt tijd om naar het huisje te gaan de kindjes even te douchen en toen naar bedje toe te gaan. De kindjes sliepen onwijs snel en hebben beide heerlijk in hun eigen bedje geslapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s